<

21-10-2019

Scholenmarktseizoen is geopend

Het scholenmarktseizoen is begonnen en net als ieder schooljaar is de eerste grote markt waar het Grafisch Lyceum Rotterdam te vinden is, in de Hooglandse Kerk in Leiden. Onze GLR-reporters namen een kijkje en onderzochten aan welke opleidingen de bezoekers denken als ze de naam Grafisch Lyceum Rotterdam horen.

Techniek

Tussen oktober en maart kom je het GLR tegen op tientallen scholenmarkten en onderwijsbeurzen in de regio om jongeren in te lichten over de verschillende opleidingen. Veel mensen weten dat het Grafisch Lyceum Rotterdam creatieve opleidingen heeft, maar weten de bezoekers dat een technische opleiding ook tot de mogelijkheden behoort? Om dit onder de aandacht te brengen konden bezoekers van de beurs kennismaken met verschillende mediatechnieken bij onze stand. Zo was er de mogelijkheid om een robot te coderen, zodat deze ging bewegen. Daarnaast stonden onze GLR-ambassadeurs klaar om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de school.

GLR Report

Ben jij benieuwd wat de bezoekers verwachten als ze de naam Grafisch Lyceum Rotterdam horen? Bekijk dan ons GLR Report hieronder.