<

09-10-2019

Patat voor Alpe d’HuZes

Op 26 september konden studenten en docenten genieten van een lekker biologisch frietje voor de deur van het GLR. Dat was niet zomaar. Studenten van GLRXTRA haalden met deze actie geld op voor Alpe d’HuZes.

‘Onze docent wilde dat we per groepje duizend euro zouden ophalen voor het goede doel Alpe d’HuZes, maar wij hadden ons doel verhoogd tot vijftienhonderd euro’, vertelt student Marco Leeuwesteijn van GLRXTRA. Alpe d’HuZes is een goed doel waarbij geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van het leven van mensen met kanker.

Inzamelacties

De verschillende teams van GLRXTRA kwamen met allerlei inzamelacties. Zo heeft een groepje een evenement georganiseerd waarbij je 25 euro betaalt voor een ‘all you can eat’-buffet. Anderen verkochten suikerspinnen op school. Alle studenten werkten hard om zoveel mogelijk geld op te halen. Met succes. De groep van Marco heeft het doel van vijftienhonderd euro behaald en in totaal hebben de studenten een bedrag van maar liefst 9.048 euro opgehaald. 

GLR Report

Ben je benieuwd hoe de patat-dag van de groep van Marco eruit zag? Check de video.