<

05-07-2019

Living Color

Op 27 juni stond de centrale hal van het GLR in het teken van Living Color, een event met een fototentoonstelling en een silent disco. ‘Het GLR staat bekend om diversiteit. Studenten hebben verschillende kledingstijlen, persoonlijkheden, houden van diverse muziekstijlen. Deze diversiteit wilden we in beeld brengen’, aldus de organisatie.

Living Color was een project door en voor studenten. Studenten van vier verschillende opleidingen werkten met elkaar samen. De mediamanagers werkten aan de organisatie en de promotie, de redactiemedewerkers creëerden de content, de fotografen maakten professionele foto’s en de allround DTP’ers brachten alles samen in mooie lay-outs voor diverse communicatiemiddelen. 

Promotie

Op 6 juni vond er een mini-evenement plaats om de Silent Disco te promoten. Op die dag werden er bijzondere foto’s gemaakt van de GLR-studenten. Deze foto’s werden tentoongesteld tijdens de Silent Disco, zodat iedereen de uniekheid van de studenten kon bewonderen. Tijdens de Silent Disco op 27 juni konden de bezoekers kiezen uit drie verschillende kanalen op de uitgedeelde koptelefoons. Op elk kanaal was een ander genre muziek te horen: pop, rock en hardstyle. Bij de uitgang van de Silent Disco stond een hapje en een drankje klaar, ook was er een popcornmachine en een ijskar. Living Color was een geslaagd project en de organisatie heeft genoten, zowel tijdens het evenement als tijdens de voorbereiding.