Creatief, innovatief en eigenwijs

<

Studeren op het GLR

Creatief, innovatief en lekker eigenwijs, dat is het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR). Een vernieuwende vakschool in het hart van Rotterdam, waar alles draait om media, design en technologie. Op deze website lees je alles over onze opleidingen en ontdek je de vele mogelijkheden. Enter the creative world van het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Onderwijsmodel

Actueel onderwijs

Onderwijs is altijd in ontwikkeling, zeker op het Grafisch Lyceum Rotterdam. De ontwikkelingen in de creatieve industrie gaan immers razendsnel. Nieuwe technologieën volgen elkaar in hoog tempo op. Het GLR heeft voortdurend aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in het bedrijfsleven. Alle opleidingen zijn zo ingericht dat we de nieuwste mogelijkheden op het gebied van media, design en technologie direct kunnen vertalen in het onderwijs.

Respect

Onderwijs van een hoog niveau, uitdagende lesprogramma’s, de juiste mix van theorie en praktijk, opleidingen die goed aansluiten op de beroepspraktijk en het vervolgonderwijs, uitstekende begeleiding… daar werken we elke dag aan. En natuurlijk hechten we veel waarde aan een goede sfeer. Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een veilige school, waar iedereen respect heeft voor elkaar. Een school waar je jezelf kunt zijn!