wereld vol creativiteit & ambitie

<

Enter the creative world

Wie het Grafisch Lyceum Rotterdam binnenstapt, komt terecht in een wereld vol creativiteit en ambitie. Een wereld waarin alles draait om media, frisse ideeën en vernieuwende technologie. Bekijk onze video en maak in anderhalve minuut kennis met de 'creative world' van het Grafisch Lyceum Rotterdam!

Mediavormgevers, animatie- en 3D-designers, verpakkingsontwerpers, mediamanagers, redactiemedewerkers, drukkers, dtp-ers, signmakers, mediaontwikkelaars, netwerkbeheerders, licht- en geluidstechnici, video-editors, fotografen en cameramensen: in de creatieve wereld van het Grafisch Lyceum Rotterdam kom je ze allemaal tegen!

Niveau 2, 3 en 4

Op het GLR vind je uitdagende opleidingen op MBO niveau 2, 3 en 4. Het niveau bepaalt de zwaarte van de opleiding. Bijna alle opleidingen van het GLR zijn BOL-opleidingen. BOL staat voor Beroeps Opleidende Leerweg, wat betekent dat je elke dag naar school gaat en praktijkervaring opdoet tijdens je stages en praktijkopdrachten. Het GLR biedt ook een BBL-opleiding aan (werken en leren): Allround Signmaker (niveau 3).