<

Open dagen

Stap binnen in de wereld van media, entertainment en technologie tijdens een van de open dagen van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Proef de sfeer, ga in gesprek met studenten en bekijk al het mooie werk.

Open avond: 26 november 2019

Op dinsdag 26 november 2019 kun je tussen 18.00 en 21.00 uur binnenlopen tijdens de Open Avond.

Open Dag: 25 januari 2020

Op zaterdag 25 januari 2020 vindt de Open Dag plaats, van 10.00 tot 15.00 uur.

Waar moet je zijn?

Op zoek naar een mbo-opleiding?
Dan ben je van harte welkom in het hoofdgebouw van het Grafisch Lyceum Rotterdam, Heer Bokelweg 255, 3032 AD in Rotterdam. Hier vind je al onze mbo-opleidingen.

Op zoek naar een vmbo-opleiding?
Bezoek dan het VMBO voor Vormgeven en Media, Stadhoudersplein 35, 3039 ER in Rotterdam.

Demonstraties en voorlichtingen

In de mbo-locatie aan de Heer Bokelweg 255 kunnen bezoekers presentaties, demonstraties en voorlichtingsrondes bijwonen van alle mbo-opleidingen. Tijdens de open dagen ben je welkom in de vele ontwerplokalen, de innovatieve videoproductiestudio’s, de grote theaterstudio, het productiehuis, en alle andere inspirerende lesruimtes. Je kunt voorlichtingen bijwonen en al je vragen stellen. 

VMBO voor Vormgeven en Media

Aan het Stadhoudersplein 35 is de vmbo-afdeling van het Grafisch Lyceum Rotterdam gevestigd. Op het VMBO voor Vormgeven en Media worden leerlingen voorbereid op het middelbaar beroepsonderwijs in zijn volle breedte en op een toekomst in de creatieve industrie in het bijzonder. Docenten en leerlingen geven op de open dag een beeld van de verschillende leerwegen en de school.

OV of auto?

We raden je aan om met het openbaar vervoer te komen. Check ook de P+R-mogelijkheden in Rotterdam
Kom je met de auto? Op nog geen 3 minuten lopen van de mbo-locatie bevindt zich Parking Hofplein, in deze parkeergarage geldt een goedkoper tarief dan bij parkeren op straat. Op straat is de parkeerruimte beperkt en hier kun je alleen betalen d.m.v. kentekenparkeren (bij de parkeerautomaat) en 06-parkeren (via een app). Wij raden je aan een app voor 06-parkeren te gebruiken, omdat de wachttijden bij de automaat flink kunnen oplopen. Klik hier voor meer informatie over parkeren in Rotterdam.